ANNA
HIBBS

 • Hej hallå från sjukstugan!

  By on September 27, 2014
  13 | Comment   
  16

  Eller operationsstugan kanske man ska säga. Jajamän, jag gjorde slag i en sak jag tänkt på ett bra tag och har downsizesat mina tuttisar! Inte extremt mycket ska väl sägas, jag är fortfarande en tuttlisa som älskar big bazookas (and always will), men jag kände att det var dags att uppdatera girlsen en smula. Eller ja, nerdatera då. Så nu är jag som alla andra fd Slitz/Big Brother-deltagare som “tagit ut sina inlägg”… Haha. Hur som, jag ser fram emot att kunna gå ut i en T-shirt utan BH och inte se ut som om jag är på G att entra en Wet T-shirt Contest… Eller who am I kidding, det kommer jag nog göra ändå, men kanske inte riiiiktigt lika mycket.

  Fan vad mycket jobbigare det var den här gången efter operationen dock! Jag minns inte att det var så obekvämt sist då jag för fasen var uppe och shoppade nya underkläder dag 2. Jag vet inte om det är för att jag är typ 10 år äldre den här gången, eller för att det var för att jag inte kunde ta de smärtstillande de skrev ut åt mig. Vicodin (kan det vara dessa Tyra Sjöstedt var beroende av?) heter dem och fy fan va starka de var! Jag blev helt yr och mådde piss av dem, så jag fick helt enkelt köra utan smärtstillande och stå ut. Första dygnet sov jag inte en blund, men nu är jag ok tack och lov.

  Och känner mig som typ 18 bast igen tackar som frågar! Tuttarna uppe vid hakan tackarrrrrr! Så om två år (då ärren precis blivit helt bra) eller så när det är dags att bli preggers så kommer jag se tillbaka på den här dagen och ångra dyrt och heligt att jag är en sån otålig människa som inte väntade. Pengar kastade i sjön och så vidare.

  Jaja, man är bara “ung” (under 30) en gång, och då ska man väl “tutta runt” så mycket man kan känner jag, så jag hoppas att jag inte ångrar mig.

  Tack för era kommentarer förresten, ni är fortfarande de bästa jävla läsarna. Skönt att det inte ändrats.

   

   

 • Blabb update

  By on September 19, 2014
  15 | Comment   
  23

  Hej alla… eller ja, hej ni få som fortfarande tittar in här.

  Vet ni, jag vaknade med ett ryck härom natten med så många grejer jag kände att “det här måste jag bara blogga om… imorgon”.. sen vart det såklart Zzzzz och givetvis mindes jag inte ett dugg av allt det där genialiska jag ville få ur mig morgonen efter. Så här sitter jag och har inte så mycket alls att blogga om. Min bloggtid känns så oerhört långt borta. Tänk att jag en gång i tiden var en av Sveriges största bloggare. Tänk att jag en gång var jävligt vitsig och brutalt ärlig med precis allt som hände i mitt liv. Allt jag skrev om som kommer finnas där ute i cybervärldens för alltid. Men jag ångrar ingenting, för jag vet att när jag blottade mig själv så hjälpte jag några på vägen. Det enda jag ångrar är alla festbilder med shots i handen och halsandes ur champagne flaskor. Dom var precis så onödiga som mamma sa fast jag tyckte att hon var tjötig.

  Mammor vet bäst. Så alla ni som tycker att era föräldrar inte förstår nåt – Lyssna på dem. Ta in de det säger i alla fall litegrann. Jag önskar att jag hade gjort det så många gånger, och om jag någonsin får egna barn så måste jag klura ut ett sätt att förmedla vad jag tycker (eftersom jag kommer veta bäst) på ett smartare och mer manipulerande sätt så att mina barn gör precis som jag vill. Det borde fasen skrivas en handbok i det - “Hur du manipulerar dina barn (så att de blir läkare och inte festar när de borde klura ut vad de vill göra med resten av sitt liv)”.

  Jag läser ju inga bloggar längre. Jo, en faktiskt, och det är Tyra Sjöstedts blogg (eller bloggar, jag är ju en hästtjej sen gammalt, så för mig är hennes hästblogg faktiskt kul att läsa också). Ni läser den säkert också. Hon går ju igenom en jobbig tid av sitt liv där hon försöker bli av med ett beroende av opiater, och framförallt är det intressant att läsa alla kommentarer hon får. Alla de som tycker att hon verkar helt åt helvete förvirrad och dum i huvudet VS de som tycker att hon är stark. Jag fick såna kommentarer jag med. Folk som tyckte jag hjälpte dem genom att vara ärlig med mina upp- och nedgångar, och de som tycke jag sa emot mig själv i varannat inlägg.

  Jag vet att jag var förvirrad. Ena dagen visste jag vilken väg jag skulle ta, fan vad jag visste det.. full fart framåt och nu jävlar…! Och sen helt plöstligt så ramlade jag omkull och skyllde allt på allt och inget. Jag tog inte ansvar för jag var inte redo att ta ansvar. Jag insåg inte att JAG var den enda personen som kunde göra något åt min situation. Idag inser jag det, och det är ett stort steg för mig. Man måste kämpa, och har man inte kämparglöden i sig för att man mår för pissigt, så måste man låta andra kämpa för en och låta dem bära upp en till ljuset tills man hittar den igen. För vissa är den en konstant fight, men vi kommer också ut på andra sidan som fighters. Och vi dör som fucking champions.

  Nu måste jag kila iväg här.. Men jag kanske kan återkomma imorgon med en liten update ellernåt med vat jag haft för mig på senaste?

  <3

   

   

   

 • CHRISTOPHER POINDEXTER <3

  By on September 8, 2014
  4 | Comment   
  16

  Christopher-Poindexter-95

  Christopher-Poindexter-35

  Christopher-Poindexter-13

  Christopher-Poindexter-4

  1-5

  6eb758485e67db847c50ecebca15fd63

  955ca7318cd99f8589beefc3c240cc7c

  1275bb127995a1e1ce0c583ae6e4cef6

  Christopher-Poindexter-134-440x440

   a2f3364a-9bad-4ba8-9a28-eb7a7dfbb031-Image

  Christopher-Poindexter-27

  Christopher-Poindexter-28

   

   

 • Jag ska vara modig för dig nu

  By on August 15, 2014
  6 | Comment   
  44

  Jag var ledsen hela dagen igår. Jag tänkte på Lina och hur mycket hon berört mig… Hur modig jag minns att jag tyckte att hon var första gången jag fann hennes blogg och sträckläste rubbet den där jobbiga natten för längesen, då allt kändes svart och jag var så otroligt ensam. Lina räddade mig då. Jag tänkte på Linas familj, som kämpat för sin dotter och syster så länge men till slut förlorade kampen. Men mest av allt tänkte jag på hur jävla pissdålig psykvården är i Sverige! Jag vet, old news, men det är dags att ta tag i det här nu en gång för alla! Lina skrev ofta om hennes upplevelser gällande detta, och hon fick rätt in det sista. Hur i helvete kan man lämna någon som blivit inkörd av sin förälder akut på grund av självskador (och med Linas historik) ensam i duschen!? Och efter hon hängt sig själv inte meddela familjen förrän nästa dag! Jag mår illa och vill kräkas. Jag är så arg att jag vill slå min hand genom en glasruta. Jag är så djupt ledsen för Linas familj och vänner.

  Jag hoppas att från detta tragiska, så kan något gott komma… Och det är att den där jävla psykvården äntligen får sig en ordentlig känga upp i röven som räddar liv i framtiden. Det är vad Lina hade velat.

  Jag var tvungen att jobba igår och bar svart, vilket jag aldrig gör här i Miami. Lite töntigt kanske, Men det kändes rätt. Sprang in på toaletten titt som tätt för att fälla en tår. Jag tänkte på dig nonstop igår Lina.. Och somnade in till tonerna av Kent. Jag kommer föralltid tänka på dig när jag hör vår låt. Jag minns att när jag flyttade hit så sa du att “Anna gör allt jag inte kan men hade velat. Var modig för mig så är jag modig för dig”.

  Jag ska vara modig för dig nu Lina.

   

  Du är tunn som luft
  Du är nästan perfekt
  Du gör mig lugn när alla ljusen har släckts
  Bara en sekund då är Jag nästan perfekt
  Du gör mig lugn Jag klär i din andedräkt
  Du gör mig lugn Du är nästan perfekt

  Om Jag förlorar dig
  Så förlorar Jag synen
  Om Jag förlorar dig
  Då har Jag ingenting kvar
  Förlåt mig men Du är allt Jag har

  photo-19

 • Lina <3

  By on August 14, 2014
  3 | Comment   
  25

  För några år sedan hittade jag av en slump till Linas blogg och blev helt uppslukad av hennes texter. Så mycket jag kände igen mig, så mycket hon vågade skiva som inte jag gjorde. Vi fick kontakt och höll den via mail i flera år… Planerade att ses nångång, men det hann vi inte med detta liv.

  Jag visste inte att hon hade gått bort förrän jag loggade in på bloggen och såg ett par av era kommentarer. Jag satte på Kent och grät lite för att detta vackra, råa och orädda liv har tagits ifrån oss.

  Lina, vilket sorgligt men vackert liv du levde. Så många du rört med dina texter… Tack för at du orkade vara så stark så länge… Jag kommer aldrig glömma dig.

   

   

 • 2 of my new favorite bands…

  By on July 12, 2014
  6 | Comment   
  14

  Jag har börjat umgås med ett par nya människor här i Miami som delar exakt min musiksmak. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag har saknat nån att få musiktips av! Alla jäkla amerikaner här lyssnar bara på hip hop eller trökig radio-house. Ni måste checka dessa två band… RYSNINGAR!

   

   

   

 • This story makes me so happy and full of joy!

  By on June 7, 2014
  1 | Comment   
  22

  How amazing is this little boy and his parents!? I hope more people in the same situation learn from this story.

 • ALL MY TEARS HAVE BEEN USED UP

  By on June 5, 2014
  1 | Comment   
  7

 • An update from.. well me.

  By on June 4, 2014
  3 | Comment   
  18

  Här kommer en uppdatering från självaste mig. Det var inte igår och så vidare, men här har ni den, efterlängtad eller ej: Jag mår bra. Jag är kvar i Miami och håller på att avsluta projektet jag är upptagen med nu innan jag åker till Sverige i en månad (kanske mer) för att hälsa på familj och vänner. Jag hade egentligen tänkt att skippa Sverige denna sommar, för det är mycket beslut som måste tas på hemmaplan (antar att hemmaplan numera är USA, ja) men då fick mamma nog och uttryckte sin åsikt ganska bestämt… “Om du inte kan komma hit åtminstone en gång om året så är det inte okej att du bor där borta!”… Okej mamma, mammor har rätt och jag måste vika mig… Sverige i sommar alltså.

  Apropå det där med att mammor har rätt, så hade jag en annan diskussion med ovannämda mamma när jag postade bilden nedan på mors dag på min instagram. Jag berättade för mamma att jag aldrig trodde det skulle hända, men nu så hör jag henne poppa ur min mun för jämnan. Oftast när jag sitter med vänner och de ber om råd, och jag hör mig själv orda de råd min mamma gett mig genom åren. De flesta (okej det var kanske en underdrift) av dem var råd jag jag själv aldrig följde men i efterhand önskade att jag hade. Mammor vet bäst – kom ihåg det! Man måste såklart få göra sina egna misstag, och i rådandets stund fattar man inte alls hur sant och rätt det är i och med att det kommer ifrån morsan som man revolterat mot hela sitt liv. Men så sitter man där med en vän som desperat behöver råd och man inser att; fan det var ju precis rätt. Mycket i livet sker i eftertanke antar jag.

  Jag älskar Miami, och jag älskar att min pappa bor tvärs över gården, men kanske är det så att jag kommer flytta till L.A (som jag först hade tänkt när jag bestämde mig för att emigrera tvärs över atlanten den där gången) efter sommaren. Jag har fått mer USA-kött på benen, och även om jag känner att Miami är en fantastisk stad som är så jäkla spännande och bubblande just nu (om 6-7 år kommer denna stad vara metropolen alla vill vara i… kom ihåg vart ni hörde det först… eller sist kanske), så har jag fått den erfarenheten jag tror jag behövde med lite handhållande från far och att liksom komma tillrätta i den här landet. L.A var ju dit jag ville, och jag har ännu inte släppt den drömmen. Dessutom ska en av mina bästa vänner flytta dit från NY i precis samma veva, så det kan mycket väl hända att jag tar min bil och kör cross country ner till the West Coast (nu tänker alla på Lana Del Ray ellehur).

  Hur som, beslutet är ännu inte riktigt taget, men mitt lease går upp i Augusti, och även om jag skulle sakna Miami och alla fantastiska människor jag träffat här, så känns det någonstans som att det är en väg jag måste upptäcka.

  Vi får se.. mycket kan väl hända tills nästa update… men I’ll keep you… well updated.

  928278_1425262204406685_177821509_n

  10413024_1560612460832090_595343294_n

  10388007_1426908274246469_482164380_n

  926727_1491303171083747_335236868_n

  10358336_286866844821252_2141333045_n

  10349815_1428362497429742_1104558731_n

  10354417_251712851700822_1363011358_n

  10387984_611532602276967_2024635126_n

  916038_1408308442780925_936444538_n

  10413009_293414657503654_1053035212_n

  10387907_243805459161292_641488488_n