Under Floden

Efter min utekväll i torsdags tog min hals en vändning till det sämre och jag tappade min röst helt och hållet. Det betyder att jag således måste hålla käft nu, något jag inte är alltför bra på. Att vara social är alltså inte på tapeten, så kvällen kommer spenderas med boken jag läser just nu, “Under Floden” som handlar om barnprostutitionen i Thailand. Boken är baserad på en sann historia, hemsk men bra. Jag har varit i Thailand många gånger och själv sett dessa feta gamla västerlänningar med små thailändskor, och det gjorde så ont i mig. Ni skulle sett blickarna jag gav dessa män, kände för att gå fram och spotta dem i ansiktet helt ärligt, och det var nära att jag skrek fula ord åt dem, men jag lade band på mig själv… Varför vet jag inte egentligen, för dom förtjänar att skämmas i det öppna. Förstår inte hur man kan stå ut med sig själv när man är en del av det här, att gynna denna hemska bransch, men det är bra att ämnet upplyses på alla sätt som går. Så läs boken och sprid ordet… På något sätt måste detta få ett slut!

IMG_0155

5 Comments

 1. lisa August 31, 2013 Reply

  Eller så heter boken Under floden…

 2. Emma September 1, 2013 Reply

  Sen måste du veta att det är inte bara tjocka feta gubbar. Det är hur många unga killar som helst som köper sex utomlands. Kan lika gärna vara någon av dina killkompisar som köpt sex. Inget förvånar en längre. Som en kille sa, som köpt sex i Thailand…-Vaddå? de får ju välja vem de vill gå hem med, det finns hur många fräcsha killar som helst. Vi hjälper dem bara.

  Joo tjena. Tänk dej själv vara tvungen att sälja din kropp . Du vill inte men måste för att få mat för dagen och ta hand om dina barn.

 3. Anna September 4, 2013 Reply

  Det värsta är att jag, precis som Emma skriver ovan, misstänker att ett gäng bekanta till mig (vita, rika, unga män med alla fantastiska mammor, lite mindre fantastiska pappor (de var alla väldigt hånfulla mot deras fruar etc)) som jag umgicks med förr, när de var på semester i Thailand köpte sex av unga kvinnor där. Deras kvinnosyn är fruktansvärd och de gör narr av och häcklar fattiga/tiggare öppet på gatan.

 4. en.calameo.com/read/ February 18, 2014 Reply

  With the latter plan, you will not be facilitated to withdraw your own money even during the hour of need.

  In the business world and investments, many people embrace this
  delicate piece of metal due to the fact that gold done great performances.
  The best part about this is that you don’t have to
  sell the gold to get the money.

 5. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing
  your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>